Rivertable

Rivertable prisberegner

Se vores prisberegner her, får håndlavede plankeborde

Rivertable – epoxy plankebord​

Lad os sammen skabe et unikt plankebord

Rivertable plankeborde med epoxy-behandling har mange muligheder for at blive personlige og unikke. Mulighederne er nærmest uendelige – alt fra valg af træsort, epoxy pigmentfarver til bordstel eller andre ønsker.

Det traditionelle rivertable har fået navnet, da det ligner en flod, som løber mellem plankerne. Der blandes ofte to til tre nuancer af blå med et hint af hvid for at give et lækkert farvespil.

Rivertable som spisebord eller sofabord

Hos Verusian er det vores mission at snedkerere dit nye spisebord, sofabord eller hvorend du kunne tænke dig et rivertable design. Vi bevæger os gerne i ukendte retninger for at komme dine ønsker til livs, da der er mange muligheder for at personliggøre et epoxy plankebord. Vi har lavet mange flotte og holdbare epoxy plankeborde for kunder i bl.a. Kolding, Fredericia, Vejle og omegn.

De fine planker bringer det klassiske skandinaviske look helt ind i hjemmet, mens epoxy-resinen giver det helt unikke udtryk. Vi har alle regnbuens farver, og kan endda nedstøbe genstande i epoxyen i transparente, hvis det ønskes.

Design selv dit epoxy plankebord

Vi giver dig styring, og rådgiver dig selvfølgelig hele vejen. Så værsgo at slå dig løs i dine designfantasier, så du kan få dit drømmebord hjem i stuen.

Du bestemmer selv, hvordan dit epoxy plankebord skal være:

Træsort: Eg, douglas, iroko, amerikansk eller europæisk valnød.
Planketype: Ensartede planker eller mere varierende med knaster m.m.
Mål: Længde, bredde og tykkelse.
Finish: En klar finish coat – vælg diamond fast epoxy for extra slidstyrke.
Rubio monocoat: Finish med Rubio efter ønske.
Farve på epoxy: Metalliske, transparente eller solide farver.
Kanter: Renskåret, naturkant, eller fræset efter ønske.
Ben: Om det er træ ellers stål, ben eller stel, finder vi det rette. Kan også specialproduceres.

Lad dig dog ikke begrænse af denne liste. Dette er vores standard udgangspunkt med et par tilvalg. Vi elsker en udfordring, så hvis du har en helt unik og spændende idé til dit rivertable, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi stræber for at skabe det mest tilfredsstillende resultat – også hvis det er en træsort, vi ikke umiddelbart tilbyder. Så skal vi nok finde netop den planke, som du jagter.

Hvorfor vælge et epoxy plankebord?

Et klassik elegant plankebord fejler bestemt ikke noget, og vil altid have sin plads i den nordiske stil. At tilføje epoxy resin er blot en mulighed for at bringe et eller flere unikke elementer i spil.

Udover de mange designmuligheder, du har med epoxy, har et plankebord med epoxy også den fordel, at det kan give bordet en længere levetid.

Gennemsigtigt slidelag – Diamond fast

Et tilkøb, du kan vælge til rivertable epoxy plankebord, er et klart slidelag som finish. Det både beskytter træet og floden af epoxy resin. Det får et flot look som glas, men uden den kolde følelse af glas.

Epoxy resin er et plastprodukt, som består at syntetisk harpiks, eller også kendt som resin, og en hærder. Når det blandes, skabes et utroligt stærkt bånd, som af gode grunde er blevet brugt i mange erhverv.

Vi arbejder på at benytte FSC-certificeret træ

Det kan være mærkeligt at tænke bæredygtigt, når vi arbejder med epoxy – men det giver faktisk god mening for os. Der er stor forskel på kvaliteten af de møbler vi producerer, og dem du anskaffer dig i et større outlet. De er ofte designet til at gå i stykker med tiden – hele deres forretningsmodel afhænger af, at du vender tilbage igen og igen efter det samme møbel.

Vi arbejder på at skabe designs og møbler, der udlever vores levetid. Det er vores mission, og dermed skal der jo også være en bæredygtig plan for at minimere vores CO2-aftryk. Verusians møbler skal gerne gå hen og blive til arvestykker.

Fra vores værksted til din stue

Vi er med dig fra første kontakt, når der skal laves et epoxy plankebord. Der skal først fastsættes de ønskede mål – derefter træsort og type. Næste skridt på vejen bliver epoxy farver, eller hvad end dine ønsker er til at gøre bordet unikt for dig.​

Når vi har alle de praktiske detaljer på plads, kan vi begynde på det, vi er bedst til. Først skal vi bearbejde træet, så det passer ned i den form af specialplast, som vi har sammensat efter dine mål. Det smarte ved denne plastform er, at vi kan genbruge den og sammensætte efter behov. Dermed skal vi ikke starte fra bunden hver gang. Den skal sikres for at være helt vandtæt, da epoxy resinen vil være lige så flydende som vand, når det først blandes og hældes ud.

Vi har et særskilt rum, som er lukket af til resten af værkstedet, så vi minimerer støvpartikler, og fluer. Vi afmåler vores epoxy resin pr. milligram for at sikre det stærkeste bånd. Den ujævne fordeling af resin og hærder kan skabe uhærdede områder – og dermed svage punkter.

Finish eventuelt med et klar slidelag epoxy og derefter Rubio monocoat, eller blot Rubio monocoat, som også er blandt de bedste olier på markedet.

Dokumentation af dit epoxy plankebord til evigt minde

Vi filmer og tager billeder under hele processen, så du har mulighed for at følge med fra start til slut – eller få det med, når vi leverer og monterer bordet hjemme hos dig. Vi kan levere det som filer eller få fremstillet en brochure specifikt omkring dit bord. Det kan også være, at lige netop dit bord også ender på vores YouTube-kanal – selvfølgelig uden nogen personlige oplysninger omkring dig som kunde.

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at producere det helt perfekt rivertable epoxy plankebord.

ELLER, ENDNU BEDRE, LAD OS FÅ EN SNAK!

Du skal være velkommen til at besøge Verusian’s værksted, men vi kommer hellere end gerne ud for at besøge dig for en snak om din boligindretning og projekt.

HOUSE OF VERUSIAN

Vejlevej 340, 6000 Kolding, Denmark
Telefon: 27 63 18 88 Mail service@verusian.com

ÅBNINGSTID

Mandag – fredag​: 07.00 – 18.00​
Lørdag – søndag​: Efter aftale

Ændringer i åbningstider kan forekomme​