Plankeborde

Plankebord prisberegner

Se vores prisberegner her, får håndlavede plankeborde

​Plankeborde i massivt træ

Plankeborde i massivt træ er populære og altid på mode i en eller anden form. Det er vi selvfølgelig glade for her hos Verusian, da vi elsker at arbejde med træet og blive ved med at genopdage mulighederne med naturen. Vi laver plankeborde for glade kunder i bl.a. Kolding, Fredericia, Vejle og omegn.

Træet har altid en unik struktur med masser af karakter, og følelsen af, at få naturen en i ens hjem, medbringer mere rolige omgivelser. Det kan være med til at danne en behagelig atmosfære i hjemmet. Der er rig mulighed for at gøre dit plankebord mere personlig – f.eks. i form af træsort og oliebehandling samt bordben eller bordstel.

Hvorfor vælge et klassisk plankebord?

Det ligger til den nordiske stil af bruge naturen i vores indretning. Træ er særdeles populært, og med god grund. Det er et lækkert og holdbart materiale, som kan holde mange årtier, hvis det bliver behandlet ordenligt.

Plankeborde fra Verusian bliver bearbejdet med omhu fra rå planker til det færdige bord. Det sikrer et klassisk og tidsløst design. Du kan derfor roligt vælge os til dit næste spisebord eller lignede, da vi mener et godt møbel bør være en investering frem for en omkostning.

Design selv plankeborde

Vi giver dig styring hos Verusian – vi rådgiver dig selvfølgelig hele vejen. Så værsgo at slå dig løs i dine designfantasier, så du kan få dit drømme-plankebord hjem i stuen.

Du bestemmer selv:

Træsort: Eg, douglas, iroko, amerikansk eller europæisk valnød.
Planketype: Ensartede planker eller mere varierende med knaster m.m.
Mål: Længde, bredde og tykkelse.
Finish: En klar finish coat diamond fast epoxy for extra slidstyrke.
Rubio monocoat: Finish med Rubio efter ønske.
Kanter: Renskåret, naturkant, eller fræset efter ønske.
Ben: Om det er træ ellers stål, ben eller stel, finder vi det rette. Kan også specialproduceres.

Lad dig dog ikke begrænse af denne liste. Dette er vores standard-udgangspunkt med et par tilvalg. Vi elsker en udfordring, så hvis du har en helt unik og spændende idé til dit plankebord, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi stræber for at skabe det mest tilfredsstillende resultat. Også hvis det er en træsort, vi ikke umiddelbart tilbyder – så er vi sikre på, at vi nok skal finde netop den planke, som du jagter.

Valget af de rigtige materialer for dit nye bord kan have stor betydelse for det rum, det skal bo i. Nogle af de populære træsorter, vi har på lager, er blandt andet amerikansk valnød, europæisk valnød, egetræ, og Douglas.

Finishbehandling af plankeborde

Vi arbejder kun med de bedste materialer. Derfor behandler vi også vores plankeborde med Rubio Monocoat som er et af de førende brands indefor olier.

Uanset hvilken slags beskyttelse, dit bord har behov for, så har Rubio Monocoat en olie, som kan dække dine behov. Det medgiver naturligvis en lang levetid på dit bord.

Gennemsigtig slidelag - diamond fast

Et tilkøb du kan vælge til rivertable er et klar slidelag som finish. Det både beskytter træet og floden af epoxy resin ved et rivertable. Det får et flot look som glas, men uden den kolde følelse. Epoxy resin er et plastprodukt. som består at syntetisk harpiks, eller også kendt som resin, og en hærder.

Når det blandes, skabes et utroligt stærkt bånd, som af gode grunde er blevet brugt i mange andre erhverv, såsom slidestærke gulve, og i produktionen af vindmøller.

Vi arbejder på at benytte FSC-Certificeret træ

Det kan være mærkeligt at tænke bæredygtigt, når vi arbejder med epoxy plankeborde. Men det giver faktisk god nok mening for os. Der er stor forskel på kvaliteten af de møbler vi producerer, og dem du anskaffer dig i et større outlet. De er ofte designet til at gå i stykker med tiden – hele forretningsmodellen afhænger sommetider af, at du vender tilbage igen og igen efter det samme møbel.​

Vi arbejder på at skabe designs og møbler, der udlever vores levetid. Det er vores mission, og dermed skal der jo også være en bæredygtig plan for at minimere vores CO2-aftryk. Verusians møbler skal gerne gå hen og blive til arvestykker.

Dokumentation af dit plankebord til evig minde

Vi filmer og tager billeder under hele processen, så du kan få mulighed for at følge med fra start til slut – eller få det med, når vi leverer og monterer bordet hjemme hos dig.​

Vi kan levere det som filer eller få fremstillet en brochure specifikt omkring dit bord: Derudover kan det være, at lige netop dit bord også ender på vores YouTube-kanal, selvfølgelig uden nogen personlige oplysninger omkring dig som kunde.

ELLER, ENDNU BEDRE, LAD OS FÅ EN SNAK!

Du skal være velkommen til at besøge Verusian’s værksted, men vi kommer hellere end gerne ud for at besøge dig for en snak om din boligindretning og projekt.

Vi tilbyder gratis levering og montering i en 30 km radius omkring Kolding.​

HOUSE OF VERUSIAN

Vejlevej 340, 6000 Kolding, Denmark
Telefon: 27 63 18 88 Mail service@verusian.com

ÅBNINGSTID

Mandag – fredag​: 07.00 – 18.00​
Lørdag – søndag​: Efter aftale

Ændringer i åbningstider kan forekomme​