Om os

Verusian’s håndværk

HVEM, HVAD OG HVORFOR VERUSIAN

fundamentet vi står på er dannet af stærke faglige kompetencer, det gør at vi kan håndtere langt de fleste opgaver på tværs af faggrupper.

Dermed kan vi sagtens varetage en byggeentreprise med koordination af projektet. Den faglige og stolte håndværker sidder i forsædet og det kommer ofte til udtryk i resultaterne, da kundens tilfredsstillelse af det udførte arbejde er alt afgørende.

SP Byggeri er en del af Verusian som varetager alle håndværker opgaverne, dermed tilbyder vi kompetencer indenfor alle byggeriets faggrupper, vi håndter alt fra udskiftning af et enkelt vindue til total enterpriser. Gennem alle vores projekter er høj kvalitet og bæredygtighed vigtigt for os, og at kunden føler sig tryg og informeret hele vejen igennem byggeriet.

Sikkerhed for vores håndværker er vigtigt, både at de har det rigtige sikkerhedsudstyr til opgaven de står med, men også en ansvarlig tidshorisont til at udføre jobbet korrekt og ansvarligt så de kan kommer hjem til deres familier i godt behold og med stolthed af ikke at skulle gå på kompromis med deres håndværk.

Bæredygtig

Det er vigtigt for os at bruge de bedste materialer, ikke blot for at opnå det flotteste resultat, men også det mest holdbare og dermed gøre produkterne langt mere bæredygtige. ​

Derudover forsøger vi så vidt muligt at holde vores leverandører i lokal området, da det er vigtigt for os at skabe stærke relationer med vores partner.

Designs

Det er vigtigt for os at bruge de bedste materialer, ikke blot for at opnå det flotteste resultat, men også det mest holdbare og dermed gøre produkterne langt mere bæredygtige. ​

Derudover forsøger vi så vidt muligt at holde vores leverandører i lokal området, da det er vigtigt for os at skabe stærke relationer med vores partner.

Indretning

Vi tilbyder rådgivning til indretning af jeres hjem, kontor, opholdslokaler, eller hvad det nu end kunne være, hvor I føler at der kunne være behov for et friskt og anderledes, samt helt unikt udtryk.

Vi hjælper med at finde de korrekte materialer og interiør til at skabe Jeres vision, og tilmed skabe det miljø som I ønsker at opholde jer i.

Da vi ved hvor vigtigt det kan være at befinde sig i omgivelser som man kan føle sig trygge i og have en vis form for relation og genkendelighed i.

Værkstedet

Hvis du er kunde og har et produkt eller projekt igangværende i værkstedet, så er du altid mere end velkommen til at kigge ind og se det i udvikling, men ring lige i forvejen, så du eventuelt ikke kommer forgæves.

Du må også gerne komme ind forbi, hvis du ønsker en snak om et kommende projekt, ellers kommer jeg også gerne ud til dig, hvis det giver mere mening for projektet.

Navnet Verusian består af Verus og Sian. Idéen bag navnet var at give det et stærkt feminin udtryk med maskuline undertoner.

Verus som er oprindelig betyder ægte, sandt eller reel blander sig med ordet, Sian, som udtrykker kvinden som andre kvinder misunder, og mænd finder sig tiltrukket af.

ELLER, ENDNU BEDRE, LAD OS FÅ EN SNAK!

Du skal være velkommen til at besøge Verusian’s værksted, men vi kommer hellere end gerne ud for at besøge dig for en snak om din boligindretning og projekt.

Vi tilbyder gratis levering og montering i en 30 km radius omkring Kolding.​

HOUSE OF VERUSIAN

Vejlevej 340, 6000 Kolding, Denmark
Telefon: 27 63 18 88 Mail service@verusian.com

ÅBNINGSTID

Mandag – fredag​: 07.00 – 18.00​
Lørdag – søndag​: Efter aftale

Ændringer i åbningstider kan forekomme​