Montage og byggeri

Vi tilbyder montage og byggeri

Du kan vælge at tilkøbe personlig levering og montering af dine nye møbler når du handler hos Verusian, vi kan finde en løsning så det passer dig når du er hjemme, også i weekenderne.

Derudover, har vi også rig erfaring med montering af andet inventar, som køkkener, laboratorier, kontor møbler, butiksinventar, osv.

Derfor kan vi ofte hjælpe dig med dine projekter, og vi har også gode forbindelser indefor håndværker faget, så vi kan faktisk stå til rådighed med en større ombygning, tilbygning, eller endda ny byggeri.

Vores kerne team består af en bred vifte af håndværk, både tømrer, snedker, murer og maler. Den store passion er dog møbler, design, og indretning, men derfor kan man ikke helt holde sig fra at bygge af og til.

Høj kvalitet skal være den røde tråd igennem vores projekter, det betyder dog også at vi ikke kan hjælpe alle. Da kvalitet koster penge, det er dog ofte også et godt sted at investere sine penge, i et flot og solidt hjem som gerne skulle holde hele livet og meget gerne længere.

Vi ser desværre ofte at byggeriet går for stærkt og tilbudene går for hurtigt, det medføre typisk ekstra regninger og længere varige bygge process end planlagt. Det vil vi gerne undgå, derfor er vi heller ikke medlem af nogle “3-uforpligtende tilbud” Da vores tid ikke er gratis, og det ved vi at din heller ikke er.

Bare roligt, du kan kvit og frit kontakte os, men skal vi se på et bygge projekt sammen, vil du som minimum blive fakturet for en time (495Kr.) ved større projekter, hvor vi skal finde og levere alle materialer vil vi indenfor den første time, finde ud af om vi skal arbejde sammen om at løse dit projekt. Har du derimod alle materialer og ønsker du blot vores arbejdskraft så finder vi også en løsning til dette.

ELLER, ENDNU BEDRE, LAD OS FÅ EN SNAK!

Du skal være velkommen til at besøge Verusian’s værksted, men vi kommer hellere end gerne ud for at besøge dig for en snak om din boligindretning og projekt.

HOUSE OF VERUSIAN

Vejlevej 340, 6000 Kolding, Denmark
Telefon: 27 63 18 88 Mail service@verusian.com

ÅBNINGSTID

Mandag – fredag​: 07.00 – 17.00​
Lørdag – søndag​: Efter aftale

Ændringer i åbningstider kan forekomme​